De FR2-methode

Voor focus, resultaat & rust

Ontdek de FR2 methode waarmee jij als bizar drukke leidinggevende in het onderwijs dagelijks tijd en ruimte voor jezelf creëert zonder je school, je leraren of je leerlingen te verwaarlozen.

Waarom de FR2 methode?

Praktijk

De FR2-methode vindt zijn oorsprong in de praktijk van een leidinggevende in het onderwijs. Jouw praktijk dus. Dat maakt deze methode ook zo praktisch toepasbaar.

Expertise

Met ruim 30 jaar leidinggevende ervaring in het onderwijs hebben we alles al eens meegemaakt. Dat vind je terug in de inhoud van deze FR2-methode.

Ervaring

Al jaren focussen wij ons leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Dat zie je terug in de inhoud van de modules. Stuk voor stuk items die jij ook tegenkomt in jouw werk.

Uniek

Er zijn weinig of geen online trainingen die zo compact, praktisch en doelgericht zijn als de FR2-methode van EduQliQ. Je kunt er morgen al mee aan de slag.


De FR2-methode inhoudelijk

de hele FR2-methode schaf je aan voor 397 euro ex BTW of betaal in 3 makkelijke termijnen van 137 euro ex BTW

Wie ben jij als leider?

Ontdek jouw unieke drijfveer en ervaar wat dat betekent voor jouw mens zijn en voor je leiderschap. Jouw drijfveer kleurt ook je kernwaarden en hiermee ook je visie op onderwijs.

Persoonlijk Leiderschap

Je kunt pas leiding geven aan anderen als je leiding kunt geven aan jezelf. Persoonlijk Leiderschap is voor ons de basis voor iedere vorm van leiderschap. Dus ook voor de FR-2 methode.

Visie en missie

Jouw drijfveer en je kernwaarden kleuren jouw persoonlijke visie en missie. Ontdek in deze module wat dat betekent voor de visie en missie van de school waar jij (mede) leiding aan geeft.

Onderwijskundig leiderschap

Gelukkig is er weer terechte belangstelling voor de toegevoegde waarde van jouw Onderwijskundig Leiderschap. Zonder Onderwijskundig Leiderschap is je leiderschap gebouwd op drijfzand. Het houdt geen stand.

Leiderschap vanuit Focus

Binnen de FR2-methode is Focus een kernwoord. Focus voorkomt dat de Waan van de Dag te beste vriend is of wordt. Focus helpt je met het stellen van doelen en het bereiken ervan. Ontdek in deze module het belang van Focus in jouw werk.

Alles start met vertrouwen

Vertrouwen. Nog een kernwaarde uit de FR2-methode. Mijn jarenlanger leidinggevende ervaring heeft me geleerd dat je niet zonder vertrouwen kunt in je leiderschap. Maar hoe werkt dat dan? Ontdek in deze module hoe jij vertrouwen toepast in je werk.

Verbinding hebben en houden met je team

Verbinding hebben en houden met je team klinkt simpel. Dat is er toch gewoon? Maar de praktijk is helaas anders. Menig leidinggevende staat en leeft op een eiland. Stuurloos en richtingloos. Deze module zorgt er voor dat dit jou niet overkomt.

Een coaching sessie voor jou

De bonus module bestaat uit anderhalf uur live en online coaching ter waarde van 247 euro. Tijdens deze sessie stel jij al jouw vragen over de FR2-methode of je stelt een situatie uit jouw praktijk aan de orde. Jouw keuze!

rene rensen 52 zw

Eerst even proberen?

Ben je eigenlijk wel enthousiast over de FR2-methode maar aarzel je nog om de investering te doen? Dat begrijpen we heel goed. Daarom bieden we je de mogelijkheid om kennis te maken met mijn visie op leiderschap door een gratis proefles aan te vragen.

Gratis proefles

Reviews

Ervaringen van leiders met focus, resultaat en rust

Gemakkelijk

“Met deze training krijg je op een praktische wijze een spiegel voorgehouden over jezelf, jouw school en de omgeving. Dat lijkt me voor elke schoolleider zinvol! Een prettige bijkomstigheid is dat je dit in je eigen tempo kunt volgen en ook zelf kunt inplannen in de agenda.”

Eric
Complexiteit van leiderschap

“De hectiek, de complexiteit van het leiderschap dat heden ten dage aan de orde is, creëert veel onrust en kost veel energie. Ik heb respect voor alle leidinggevenden op dit moment. Voor alles wat op hun bordje terecht komt. Ik gun hen een oase van rust en vertrouwen, hetgeen nodig is om proactief te kunnen blijven. Jouw tips zorgen voor een mooi resetmoment! Fijn!”

Marjan
Bittere noodzaak

“Voor mij als schoolleider is het bittere noodzaak om mezelf te ontwikkelen. Ik realiseer me terdege dat mijn school zich slechts zover ontwikkelt als ik zelf ben. Dat maakt dat ik investeer in mijn leiderschap en graag bezig ben met deze ontwikkeling. Daar profiteren mijn school en uiteindelijk ook de leerlingen volop van mee.”

Dina

Start direct met de FR2-methode

Je kunt je nieuwsgierigheid écht niet meer bedwingen? Je wilt gewoon aan de slag met de FR2-methode? Dat begrijpen we heel goed. Gebruik de button hieronder om je aan te melden en je gaat binnenkort van start.

rene rensen 11